Harley-Davidson® Oslo
Strømsveien 266, Alnabru N0668 Oslo, Norway,
SISTE NYTT

H-D Oslo vinner prestisjetung Bar & Shield Award

9ad00fea4e.jpg

Harley-Davidson Oslo har blitt tildelt nordisk Bar & Shield Award fra Harley-Davidson. Denne prisen er som å vinne Oscar for en Harley-Davidson forhandler.

Forhandlere rundt om i Norden har blitt rangert av Harley-Davidson basert på salg, resultater, kundetilfredshet og de ansattes kunnskap om motorsykler og produkter.

«Det å vinne denne prisen er et bevis på enestående lagarbeid hos forhandleren. Det viser til hard jobbing, en meget høy standard som Harley-Davidson forhandler, en fokus på utdanning og kursing på alle nivåer og en generell dyp forståelse av merkevaren og kundenes behov,» sier Thomas Magnussen, Country Manager Nordic. «Bar & Shield Award er den beste bekreftelsen en Harley-Davidson forhandler kan få. Den vitner om det høyeste nivået av både kundeopplevelse og engasjement til Harley-Davidson.»

Bjørnar Hansen, daglig leder hos Harley-Davidson Oslo, forteller: «Vi er svært fornøyd med å motta denne Bar & Shield Award. Det betyr mye for oss, og jeg er veldig stolt av hele vårt team når jeg ser hva vi har oppnådd. Vårt langsiktige fokuserte arbeid for å forbedre våre prestasjoner har betalt seg, og det at vi nå tildeles Bar & Shield Award for Norden viser at vår innsats har vært riktig. Vi må takke våre kunder for deres lojale engasjement, og med kunder som vårt hovedfokus, er det flott å motta prisen som et tydelig bevis på at vi tar kundetilfredshet og service på alvor. Men det er ingen grunn til å bli lat av å oppnå gode resultater - full fart videre, det er massevis av potensielle kunder som ennå ikke har opplevd vår service...»

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK