KLÆR OG PRODUKTER

KLÆR OG PRODUKTER

VI HAR LAGD KLÆR OG UTSTYR FOR MOTORSYKLISTER SIDEN 1912. VI VET HVA SOM FUNKER. PÅ VEIEN, OG PÅ EN T-SKJORTE. VI LAGER TING MED ET KVALITETSNIVÅ, SOM MED TIDEN KAN GJØRE EN SKINNJAKKKE TIL ET FAMILIE-KLENODIUM. ALT FRA FUNKSJONELLE REGNDRESSER OG HJELMER, TIL ARBEIDSTØY FOR MEKANIKERE OG MODERNE KJØREJAKKER - KLÆR SOM FORTELLER OM DEG OG DIN HARLEY, SELV NÅR SYKKELEN ER PARKERT. DU FINNER DET HOS DIN Harley-Davidson®-FORHANDLER. KOM INNOM OG LUKT PÅ LÆRET. FINN DET SOM ER RIKTIG FOR DEG.

FXRG® KOLLEKSJONE

NÅR TUREN KREVER FØRSTEKLASSES KJØRE-UTSTYR, TA EN NÆRMERE TITT PÅ FXRG®-KOLLEKSJONEN. NÅR 115 ÅRS ERFARING FRA MC-KJØRING MØTER DEN NYESTE TEKNOLOGIEN, SKAPES ET DESIGN FOR MC-KLÆR SOM DU KAN STOLE PÅ. DET ER SKAPT FOR Å GJØRE DET MULIG FOR DEG Å KJØRE LENGER OG BEHOLDE KOMFORTEN I SALEN, SELV OM FORHOLDENE ENDRER SEG. DU ER IKKE BEDRE ENN UTSTYRET DITT. SKAFF DEG DET BESTE.

GENUINE MOTORCLOTHES® KOLLEKSJON

DETTE ER IKONISK Harley-Davidson® KJØREUTSTYR OG KLÆR. KLASSISK, TØFT OG STERKT. KJØREJAKKER LAGET AV DE MEST SLITESTERKE MATERIALER, SOM STÅR I MOT ALL SLAGS VÆR. TØFF HARDWARE. ALT DU TRENGER, FRA HJELMER OG REGNTØY TIL T-SKJORTER OG CAPS - OG PLENTY AV SVART OG ORANSJE, SLIK AT DU KAN VISE VERDEN HVOR DU HØRER TIL. STOLTHETEN STIKKER DYPT.

1903 KOLLEKSJONE

1903-KOLLEKSJONEN OPPSTOD FRA LIDENSKAPEN FOR TO HJUL, SOM BLE FØDT FOR 115 ÅR SIDEN. VINTAGE-INSPIRERT HARLEY-DAVIDSON-GRAFIKK SOM KOMMER RETT UT FRA VÅR HISTORIE. HÅNDSYDDE DETALJER. MATERIALER AV TOPP KVALITET. KULTURARVEN STREKKER SEG HELT TILBAKE TIL VÅRE RØTTER, MEN FUNKSJONALITETEN OG STILEN ER TIDLØS. DETTE ER DEN SANNE ORIGINALEN, LAGET FOR DEG SOM TILHØRER FAMILIEN.

GARASJE KOLLEKSJONEN

DET ER IKKE NOE KOMPLISERT MED GARASJE-KOLLEKSJONEN. NEDSTRIPPET, RUFSETE OG RÅ. SLIK DET SKAL VÆRE; INSPIRASJONEN ER TROSS ALT ARBEIDSTØY. OG VI SNAKKER OM DEN TYPEN ARBEID SOM BLIR UTFØRT AV FOLK MED EN SKIFTENØKKEL I HÅNDA. VI HAR ALT FRA SKINNJAKKER OG BOOTS TIL SKJORTER OG TRUCKER-CAPS.


H-D® MOTO KOLLEKSJONE

VI GA GASSEN EN MODERNE VRI DA VI STARTET MED Å SKAPE H-D® MOTO-KOLLEKSJON. DETALJENE ER LEKRE. LINJENE ER RENE. DE ER DESIGNET FOR KJØREKOMFORT, MEN LAGT FOR Å SE BRA UT, OGSÅ NÅR DU IKKE ER PÅ VEIEN. KLÆRNE ER SKÅRET FOR Å SITTE TETT PÅ KROPPEN, UTEN AT NOE FLAGRER I VINDEN. DETTE ER DE KOMMENDE KLASSIKERNE, FOR DEM SOM LIKER Å VITE HVA SOM KOMMER.

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK