HARLEY OWNERS GROUP<sup>®</sup>

HARLEY OWNERS GROUP®

Mer enn en million medlemmer rundt om i verden! H.O.G.® (Harley Owners Group®) er den største fabrikksponsede motorsykkelorganisasjonen i verden.

HARLEY OWNERS GROUP<sup>®</sup>

Men det er så mye mer enn bare en motorsykkelorganisasjon. Det er over en million mennesker rundt om i verden forent av en felles lidenskap: å gjøre Harley-Davidson®-drømmen til en livsstil. Se mer om hva som gjør H.O.G.® til verdens største og råeste kjøreklubb

Som medlem tilbys tilgang til en rekke fordeler og tjenester. Blant annet det kvartalsvise H.O.G-bladet; Chapter-medlemskap, Touring-håndbok; arrangementer og treff, H.O.G Assist veihjelpstjenester, rabatter på en rekke varer og tjenester og mye, mye mer.

Kontakt oss for å finne ut mer


Oslo Chapter har et aktivt miljø med over 350 medlemmer, for det meste fra Oslo & Akershus. De arrangerer turer, fester og andre arrangementer relatert til Harley-Davidson motorsykler. Her vil du møte hyggelige mennesker i alle aldre, fra alle samfunnslag og yrker. Du kan se mere på hjemmesidene til HOG Oslo Chapter ved å klikke på bildet.

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK