Om oss

Om oss

Klikk her for flere bilder av butikken

Lazy Boyz Harley-Davidson®Oslo har siden 1994 utmerket seg som forhandler og custombygger av amerikanske motorsykler. Vi er eneforhandler i Oslo, Viken og Innlandet av Harley-Davidson® motorsykler. Med nærmere 2000 kvm areal, en omsetning på MNOK 86 (2016) og 18 ansatte, har vi i en årrekke vært størst i landet på vårt felt, og er fast bestemt på fortsatt å vokse og å forbedre oss.

Harley-Davidson® (est. 1903) har siden starten vært målestokken for motorsykler i snart 118 år. Den dag i dag er en H-D noe av det ypperste du kan få på to hjul, og med over 30 modeller i alle former og fasonger finnes det en Harley-Davidson® for absolutt alle.

Buell® (est. 1983) var et eget selskap eid av Harley-Davidson®. Buell® var kjent for sine gatesykler, adventuresykler og sportssykler med fokus på kjøreglede. Unike og patenterte tekniske løsninger gjorde dette til en opplevelse av de skjeldne. Selv om Buell® ble bestemt nedlagt i 2010, har vi et godt utvalg med deler på lager, samt kvalifiserte og høyt utdannete Buell® mekanikere som fortsatt hjelper deg med å holde din Buell® i tipp topp stand i mange år fremover.

Lazy Boyz Harley-Davidson Oslo er også importør/forhandler av en lang rekke deleleverandører. Utvalget og erfaring med salg og bruk fra disse gir oss bred erfaring med bygging og customisering av Harley-Davidson® og Buell®. Vi tilbyr bl.a. en lang rekke Chrome Accessories, felger, håndlagede one-off customdeler, trimming, kompressorkit, lystgass, Dynobenkkjøring og styring av innsprøytning, og er godkjent av Vegdirektoratet og Harley-Davidson® og Buell® som verksted. Vi har også kontakter på lakkering og forkromming.

Hvis du trenger ytterligere informasjon kan du ta en titt rundt på våre hjemmesider, og ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK