Harley-Davidson® Oslo
Strømsveien 266, Alnabru N0668 Oslo, Norway,
SISTE NYTT

ELECTRA GLIDE HIGHWAY KING

Icons-motorsykkelkolleksjonen

En serie Harley Davidson-motorsykler utenom det vanlige inspirert av de mest ikoniske og populære modellene. Hver Icons-motorsykkel hyller signaturfarger, ikoniske designuttrykk og deler, og kombinerer dette med den nyeste teknologien. Disse syklene tilbys i begrenset opplag og nummerert, og produseres kun én gang. Et nytt ikon debuterer hvert år.

2023 ELECTRA GLIDE™HIGHWAY KING

Den tredje lanseringen i Icons-motorsykkelkolleksjonen var 2023 Electra Glide Highway King, som er inspirert av æraen fylt av eventyrlige langturer. 2023 Electra Glide Highway King fremkaller den nostalgiske følelsen av langturer på landeveien. Highway King er inspirert av ikoniske FLH Electra Glide fra 1968 og kombinerer klassisk styling med moderne komfort og ytelse.

Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Dette området er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Policy for prisflyttet og Terms for tjenesten gjelder.

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK