2022 Low Rider™ El Diablo

"Djevelen Er I Detaljene"

2022 Low Rider El Diablo er en moderne form av den ikoniske Harley-Davidson FXRT fra 1983 og representerer tilpasningsbevegelsen den skapte, som lever videre i dag. Modellen uttrykker motkulturen i Sør-California på 1980-tallet i en mer moderne innpakning som inkluderer nøye tilpasset lakkering og solid lyd fra Rockford Fosgate, hver med individuelt serienummer.

Se Sykkelen

Milwaukee-Eight™ 117 V-twin

Det ypperste innen dreiemoment og slagvolum med fabrikkmontert drivverk. Presis olje- og luftkjøling. 168 Nm dreiemoment ved 3500 RPM. Hver gang du vrir på gassen kan du kjenne luftinntaket og eksosen med høy flyt, som gir ekstra ytelse til motoren.

Harley-Davidson® Audio Powered by Rockford Fosgate™

En motorsykkel med høy ytelse fortjener lyd med høy ytelse. Low Rider El Diablo er utstyrt med en fabrikkmontert pakke som tilbyr enestående ytelse og passer perfekt i kåpen. En kraftig og intelligent forsterker med digital signalbehandling (DSP), og er utviklet for å mestre et krevende motorsykkelmiljø. Kobler til mobilenheter via Bluetooth og spiller av lagret lyd eller strømming via to innebygde toveis høyttalere.

Lakk Og Grafikk

01

Lakk

Denne lysende, røde lakken er spesielt utviklet for denne unike motorsykkelen, og påføres for hånd av mestere innen håndverket.

02

Pinstriping

Nålestripene henter inspirasjon fra 1983 Harley-Davidson FXRT Sport Glide, og tones ned rundt panelene for å skape ytterligere dybde med Pale Gold-striper som påføres for hånd i El Diablo Bright Red-panelene.

03

Grafikk

El Diablos grafikktema omfatter et tilpasset Harley-Davidson-skript med djevelhorn, senterkonsoll med El Diablo-innfelling med den individuelle nummererte utgaven 1/1500 og "Icons"-kolleksjonsgrafikk på støtfangeren bak.

Nous Contacter

Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Dette området er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Policy for prisflyttet og Terms for tjenesten gjelder.

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK