Harley-Davidson® Oslo
Strømsveien 266, Alnabru N0668 Oslo, Norway,
SISTE NYTT

LIVEWIRE™ DEN HØYESTE LYDEN DU VIL HØRE, ER LYDEN AV DINE EGNE HJERTESLAG.


0-100 PÅ 3 SEKUNDER. Få øyeblikkelig kraft når du vrir på gassen. Ingen kløtsj å slippe ut. Ingen giring. All du gjør er å vri om gassen og fyke avgårde. Velkommen til Livewire!

Starter på kr 276.900
Kommer i september 2019'

ET UTSEENDE SOM FÅR FOLK TIL Å STOPPE OPP

Fra motorens muskulære form til den aggressive attituden, leverer LiveWire ™ det ikoniske utseendet du forventer fra en Harley‑Davidson® motorsykkel.

225 KM REKKEVIDDE I BYKJØRING*

LiveWire™ kommer med høyspenningsbatteri (eller RESS; Rechargeable Energy Storage System som består av litiumioneceller omgitt av et finned aluminiumshus. Høyspenningbatteriet gir en rekkevidde på 225 km i byen eller 142 km kombinert stop-and-go og motorveikjøring.* *


TO ENKLE MÅTER Å LADE PÅ

Bruk innebygd Level 1 lader og strømkabel for å koble til ethvert vanlig husholdningsuttak og få full lading over natten. For raskere lading, kan man bruke offentlige hurtigladere (Level 3) der man kan lade til 80% i 40 minutter eller til 100% i en time.

ADVANCED RIDING TECHNOLOGY SYSTEM

LiveWire™ er utstyrt med Electronic Chassis Control (ECC). De separate funksjonene til ECC jobber sammen for å gi fører mer trygghet og kontroll i ikke helt ideelle situasjoner. LiveWire™ er utstyrt med Electronic ChassisControl (ECC) og Cornering-enhanced Anti-lock Braking System(ABS) et system som kontrollerer hellingsvinkel og gjør det mulig å bruke bremsen i svinger. Syklene har også Traction Control System (TCS) og Drag-Torque Slip Control (DTSC), som overvåker kraften som går til bakhjulet og kontrollerer bakhjulsslipp. Den kombinerer elektronikk og hydraulikk der det er nødvendig, utnytter den nyest seks-akset Inertial Measurement Unit (IMU) og ABS sensor-teknologi.

H‑D™ CONNECT SERVICE***

Dette er verdens mest koblede motorsykkelopplevelse. Med mobil telematikk drevet av Panasonic®, kan du koble deg til via smarttelefon, ved hjelp av den nyeste versjonen av Harley‑Davidson ™ App. Kontroller sykkelens batteristatus, se hvor du er på et kart, og få sikkerhetsvarsler om sykkelen har blitt utsatt for skade, manipulert eller flyttet.

Harley-Davidson Oslo er eneforhandler i Norge

Harley-Davidson Oslo er eneforhandler i Norge av den nye elektriske (EV) motorsykkelen LiveWire. Vi har allerede bestilt kundesykler, sykkel til utstilling og demokjøring. Vi har fått informasjon om at vi skal ha demosykkel klar til høstens Open House. Vårt salgsteam skal delta på Livewire kurs i Nederland i starten av juli, og de har blitt lovet en liten testtur på nyheten der. Vi gleder oss til å introdusere noe helt nytt i vår verden. Mange mener at dette rett og slett er fremtiden. Vi gleder oss stort til å få den til Norge i september, og til den første prøvetur på norske veier.

Klikk her for å forhåndsbestille LIVEWIRE

Klikk her for å se film

Klikk her for å lese mer detaljer*Estimater på rekkevidde gjøres etter SAE J2982 og er basert på forventet ytelse av et fulladet batteri under angitte betingelser. Selve rekkevidden vil variere, basert på kjøreforhold, vær og kjørevaner.
**Som målt ved bruk av MIC-by og MIC-kombinert (70mph) tester.
***H‑D™ Connect Service vil muligens ikke være tilgjengelige i alle markeder. Tilgjengelighet vil bli annonsert i august 2019.

Vist som prototype-modell. Produsert modell vil ha ulike egenskaper. Ennå ikke tilgjengelig for salg. Alle viste fremtidige modeller vil muligens ikke være tilgjengelige i alle markeder.Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK