Harley-Davidson® Oslo
Strømsveien 266, Alnabru N0668 Oslo, Norway,
SISTE NYTT

UKAS SYKKEL

UKAS SYKKEL

Vi plukker ut en sykkel hver uke, med helt spesielle vilkår og pris. Det kan være en ny eller brukt leveringsklar sykkel.

Følg med oss på Facebook og Instagram gjennom vintermånedene, og ikke vent med planleggingen av neste års mc-sesong. Det er lett å glemme hvilken fantastisk sommer vi har hatt i år, og vi må ikke legge lista lavere for forventningene til 2019. Går du med tanker om å bytte ut til en nyere, annen eller en helt ny 2019 modell, bør du handle nå. 

Kom innom oss for en hyggelig MC prat, og se vårt rikholdige utvalg av leveringsklare nye og brukte sykler. Vi har også fått tildelt et begrenset antall av "flaggskipene" våre i CVO utgave.


Se hele vårt utvalg av bruktsykler her: https://hdoslo.no/inventoryHarley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK