Harley-Davidson® Oslo
Strømsveien 266, Alnabru N0668 Oslo, Norway,
SISTE NYTT

Harley-Davidson Oslo er best i Norden – igjen!

Harley-Davidson Oslo er best i Norden – igjen!

Harley-Davidson Oslo vant den prestisjetunge prisen Bar & Shield Award for tredje gang. Prisen er, for en H-D-forhandler, det samme som å vinne en Oscar.

Hvert år blir forhandlere rundt om i Norden rangert av Harley-Davidson basert på salg, resultater, kundetilfredshet og de ansattes kunnskap om motorsykler og produkter. Å vinne denne prisen er rett og slett et bevis på enestående lagarbeid og hard jobbing hos forhandleren.

Bjørnar Hansen,daglig leder hos Harley-Davidson Oslo, er stolt over teamet som for tredje gangblir belønnet med denne prisen: 
«Det å bli tildelt Bar & Shield Award for tredje gang har vært et langsiktig mål for oss. Vi har hatt fokus på å gjøre vårt ytterste for at våre kunder skal bli fornøyde, samtidig som vi har forsøkt å inspirere våre ansatte til å yte det lille ekstra. Etter at vi vant både i 2014 og 2015 tok vi kanskje litt lett på det for 2016 og seieren gikk fortjent til en av våre finske kollegaer. I hele 2017har vi hatt et forsterket fokus på konkurransen og på å gjøre vårt beste for Harley-Davidson i Norge, og det er moro å se at vår innsats gjør at vi kan komme tilbake som vinnere. Det har vært en glede å lede vårt utmerkede team, også i 2017, og jeg vil benytte anledningen til å takke hver enkelt for innsatsen som har ført til dette hyggelige resultatet. Vi skal heller ikke glemme kundene, for uten deres lojalitet til oss som forhandler, hadde vi ikke klart dette» 

Mikko Summa – leder for forhandlerutvikling i Harley-Davidson Nordic gratulerer:
«Det gleder meg å se H-D Oslo gjenvinne sin posisjon på toppen i H-D Nordic-markedet. Konkurransen om denne prestisjefylte prisen er hard, og vi setter pris på at alle forhandlere gjør sitt beste for å gi best mulig kundeservice.
Dette kan vel nesten kalles et hat trick for H-D Oslo. Gratulerer!»

Bjørnar Hansen i H-DOslo ser fram mot resten av 2018 og avslutter:
«Vi vil alltid ha fokus på kundeopplevelsen hos Harley-Davidson Oslo, og vi vil bidra til at Harley-Davidson fortsatt skal være et foretrukket merke som gir kjøperne god verdi og sikrer spennende opplevelser på to hjul. Vi har mange sykkelnyheter i 2018 og vi gleder oss til å komme i gang med sesongen og demokjøringene!»Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK