Harley-Davidson® Oslo
Strømsveien 266, Alnabru N0668 Oslo, Norway,
SISTE NYTT

VI SETTER NED PRISENE!

Det er ingen grunn til å gå andre steder enn til oss for å kjøpe ettermarkedsdeler – vi har justert våre priser til eksakt samme nivå som ellers i Europa!.I tillegg til lave priser har vi ikke noe fraktpåslag og selvfølgelig er våre betingelser helt iht. Norsk kjøpslov. Etter vår store oppussing av lokalet har vi også tatt en titt på våre ettermarkedsdeler, og med vår forbedrede logistikk er vi nå i stand til å «pusse opp» og tilpasse våre priser til Europanivå..Når du nå sjekker priser, er det greit å vite at du kan forholde deg til utsalgsprisene satt av leverandørene i EURO! (MSRP, Manufacturer's Suggested Retail Price)Det er så enkelt: du finner deleprisene i EURO på leverandørenes sider og ganger dette med gjeldende kurs (+ Norsk mva) og det er det du betaler over disk hos oss.Med ettermarkedsleverandører tenker vi på våre samarbeidspartnere:


Etter mange år med vårt volum har vi opparbeidet oss de beste avtalene med leverandører og frakteselskaper.Vi har også et finjustert maskineri med solid logistikk basert på snart 20 års erfaring med import fra utlandet.Så hvorfor drive med import selv? Vi har den beste kompetansen på hva som passer til din sykkel, vi håndterer alt, det blir like billig for deg og du slipper å jobbe med fortolling og mva og kan forholde deg til norske lover og garantiregler.Ta kontakt med oss for å sjekke priser på det DU har lyst på, vi tåler enhver sammenligning på varer fra leverandørene ovenfor.

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK