Harley-Davidson® Oslo
Strømsveien 266, Alnabru N0668 Oslo, Norway,
SISTE NYTT

Drømmejobb hos Harley-Davidson®


Drømmejobb hos Harley-Davidson®

Få en Harley-Davidson® Street Glide™ og 25 000 euro for kjøre rundt i Europa i sommer.

‪#‎riderwanted‬

I sommer vil én person få planlegge og delta i sin helt egen to måneders road trip gjennom flere enn 20 europeiske land; teste ut de beste veiene og dele opplevelsene gjennom sosiale medier.

Den utvalgte får i tillegg 25,000 euro (ca. 215. 000 NOK), alle utgifter dekket og en Street Glide™ til en verdi av 340. 000 norske kroner!

***Søknadsfrist 20. mars***

Etter noen uker med planlegging og forberedelser, vil den heldige føreren – sammen med et profesjonelt filmteam – reise på en to måneder lang kjøretur for å dokumentere opplevelser på sin vei gjennom Europa.

Den vanvittige kjøreturen starter allerede i mai i år. Alle som har lyst til å søke på ”jobben” må derfor gå inn på www.h-d.com/riderwanted innen 20. mars og registrere seg. Har du europeisk pass, førerkort på tung motorsykkel og lyst til å fortelle en historie, kan du bli den føreren som Harley-Davidson søker etter.

Vinneren vil bli annonsert i april, og planleggingen av denne ”once-in-a-lifetime”- reisen kan starte.

- ”Discover More” er laget for å vise hvorfor det å kjøre en Harley-Davidson motorsykkel på Europas beste veier er noe av det råeste man kan gjøre i løpet av livet – i tillegg til å inspirere andre syklister til å selv oppleve den magien det er å cruise rundt på en Harley, sier Harley-Davidson EMEA Marketing Director Mike Johnstone.

For mer informasjon, gå inn på www.h-d.com/riderwanted

Her er en video fra 2014:
https://www.youtube.com/watch…

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK