Harley-Davidson® Oslo
Strømsveien 266, Alnabru N0668 Oslo, Norway,
SISTE NYTT

MICRO-START XP-1

Denne lille dingsen som er et Lithium batteri, starter din bil, båt, MC, gressklipper etc.
Den starter til og med en V8 motor med dårlig batteri….Dessuten følger det med en mengde adaptere som muliggjør lading av mobiltelefoner, GPS, Laptop osv. Når du har tømt Micro-Start lader du den bare opp via en vanlig 220V stikkontakt, eller en 12V sigarett-uttak. Kapasitet: 12000 milliamp. Startstrøm: 400 peak amp.

Når den er fulladet holder den på kapasiteten i 1 år! Micro-Start veier kun 0,5 KG og får fint plass i lommen din, tenk bare på bruksområdene; på motorsykkelferie, båttur, på hytta eller andre steder du ikke har tilgang til strøm, du kan sørge for at ungene får ladet sine iDingser, du har alltid en backup på dine andre elektroniske duppedingser.

image

Scann denne QR koden for å se hvordan denne dingsen starter en Ducati og en Toyota V6 pickup igjen og igjen og igjen og igjen….

Micro-Start er solgt i mer en 100.000 eksemplarer "Worldwide"

Pris kr. 1697,00

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK