Harley-Davidson® Oslo
Strømsveien 266, Alnabru N0668 Oslo, Norway,
Vi søker ny kundemottaker

Om stillingen:

I denne stillingen vil du ta imot kundehenvendelser og bestillinger
av service og reparasjoner av Harley-Davidson og Royal Enfield.
I stillingen ligger også noe garantibehandling samt skadetaksering i forsikringsselskapenes DBS system. Kundekontakten foregår i våre lokaler, pr. telefon eller e-post. På bakgrunn av kundekontakten skal du utarbeide pristilbud, opprette ordre, sørge for forhåndsplanlegging i form av delebehov samt fordeling og oppfølging av jobbene overfor mekanikerne.

Stillingen er underlagt servicesjef, og du vil jobbe i team med en annen kundemottaker og mekanikere på verkstedet. For den rette personen kan det også bli aktuelt å være stedfortreder for teknisk leder. Som kundemottaker vil du også ha et tett samarbeid med andre avdelinger og kollegaer.


PERSONLIGE EGENSKAPER:

- Interesse for motorsykler
- Førerkort klasse A
- Opptatt av kvalitet
- Nøyaktig
- Ansvarsbevisst
- Samarbeidsvillig
- AmbisiøsDette ser vi etter:

Formell teknisk bakgrunn med fagbrev som MC mekaniker og/eller lette kjøretøy er et krav. Du må være fortrolig med bruk av PC som arbeidsverktøy f.eks. for booking av jobber og du må generelt ha god kunnskap i dataprogram som MS Office. Du må snakke norsk flytende og beherske engelsk godt samt ha økonomisk forståelse. Du må like å jobbe med mennesker og ha arbeidslederegenskaper som gjør at du får utrettet ting gjennom andre. 

Viktig for denne stillingen er også at du kan jobbe selvstendig, er kundevennlig og effektiv. Vi forutsetter også fleksibilitet på arbeidstid og mengde i og med at bransjen har sesongsvingninger. Gode samarbeidsevner og gjennomføringsevne er kvaliteter som passer bra til denne stillingen.

HOS OSS FÅR DU:

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser. Opplæring vil bli gitt internt og via fabrikantenes kursopplegg. 
Vi er opptatt av å jobbe sammen mot gode resultater og at det skal oppleves meningsfylt og morsomt å jobbe hos Lazy Boyz AS

Søknad:

Send CV og søknad til Bjørnar Hansen på post@lazyboyz.no
Søknadsfrist: Snarest

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK